Premià de Dalt

Els socialistes pregunten al Govern per les inversions pendents al CAP de Premià de Dalt

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Parlamentari Socialista demana al Govern de la Generalitat pels motius del retard en les inversions compromeses per al 2015 en el CAP de Premià de Dalt.

Alícia Romero ha entrat el seguit de preguntes.
Alícia Romero ha entrat el seguit de preguntes.

Davant la proposta de pressupost per a l’any 2015 presentada pel Govern de CIU-ERC, els socialistes vàrem presentar una trentena d’esmenes, entre les quals constava la construcció del nou CAP de Premià de Dalt, pendent des de fa anys. Finalment, aquesta esmena es va incorporar en el pressupost del Departament de Salut, afirmant-se que es redactaria el projecte executiu del nou centre d’atenció primària tan reclamat pels socialistes.

La condició que establia el Govern de la Generalitat és que l’Ajuntament de Premià de Dalt cedís el solar on s’ha de construir aquest centre d’atenció primària, tràmit que ja es va realitzar en un Ple del consistori.

 

Trobant-nos ja a un pas de finalitzar l’any i davant la inacció del Govern de la Generalitat, la diputada de la comarca, Alícia Romero, ha entrat un seguit de preguntes al Govern per tal de conèixer quins són els motius del retard en la redacció del projecte executiu, i quin capteniment té el govern en relació a aquest projecte per al 2016.

“Portem 5 mesos d’un govern en funcions que no només no atén a les emergències socials del país, sinó que tampoc compleix amb els seus propis compromisos aprovats en el Pressupost per a l’any 2015” afirma Romero.

(Vegeu document adjunt)

Fitxers adjunts:

Paraules clau: